lunes, 9 de julio de 2018

Lupin Tercer - Episodi 001 - Es crema Lupin?!

Lupin Tercer - Episodi 001 - Es crema Lupin?!


INFORMACIÓ GENERAL:

Lupin III (Japonès: 三世; Rupan Sansei), és el primer anime que adapta el manga del personatge Lupin III escrit per Mokey Punch. Dirigit per Yuichiro Yano amb guió de Ichirō Ōkouchi i produït per TMS Entertainment, combina els gèneres d'acció, comèdia i aventura. Va ser emesa per Yomiuri TV des del 24 d'octubre de 1971 fins el 26 de març de 1972, comptant amb vint-i-tres episodis.


Narra les aventures d'Arsene Lupin III, un experimentat lladre de guant blanc buscat internacionalment i reconegut per ser el nét d'Arsene Lupin. La seva mà dreta i company principal és Jigen Daisuke, un expert pistoler que pot encertar a un blanc en només 0.3 segons. Al costat d'ells es troba Mine Fujiko; l'interès sexual de Lupin, que sempre manipula les situacions per al seu benefici. Addicionalment s'uneix Goemon Ishikawa, samurai i expert espadatxí qui després de diverses trobades passa a formar part del grup. Ells són constantment buscats i perseguits per l'inspector Heji Zenigata del Departament de policia metropolitana de Tòquio; qui converteix en el seu projecte de vida el atrapar Lupin.



ARGUMENT DE L'EPISODI:

La pista Hida ha estat completada i Lupin busca emportar-se el premi més gran en la primera cursa. La competència en realitat és un parany dissenyada per la colla Scorpion que intenten matar Lupin i eliminar tota competència criminal.

DESCARREGAR:

https://mega.nz/#!02ZmkKhK!NS395Wkw5FagGWAks8_rjf0oqX1ztLRlZtvzfsBr6xw

CREDITS:

Títol Original:    三世 (Rupan Sansei) - 001 -  ル パ ン は 燃 え て い る か · · · ·?! («Lupin wa Moeteiru ca ...?!»)

Títol en Valencià: Lupin Tercer - 001 - «Es crema Lupin?!»
Data d'Emissió Original: 24/10/1971 Data d'emissió en Valencià: 23/05/2011

Lupin III
Director: Masaaki Osumi Hayao Miyazaki Isao Takahata Escrit per: Soji Yoshikawa Música per: Takeo Yamashita Estudi: TMS




No hay comentarios:

Publicar un comentario