sábado, 21 de julio de 2018

Lupin Tercer - Episodi 013 - Repte del futur!

Lupin Tercer - Episodi 013 - Repte del futur!


INFORMACIÓ GENERAL:

Lupin III (Japonès:    三世; Rupan Sansei), és el primer anime que adapta el manga del personatge Lupin III escrit per Mokey Punch. Dirigit per Yuichiro Yano amb guió de Ichirō Ōkouchi i produït per TMS Entertainment, combina els gèneres d'acció, comèdia i aventura. Va ser emesa per Yomiuri TV des del 24 d'octubre de 1971 fins el 26 de març de 1972, comptant amb vint-i-tres episodis.


Narra les aventures d'Arsene Lupin III, un experimentat lladre de guant blanc buscat internacionalment i reconegut per ser el nét d'Arsene Lupin. La seva mà dreta i company principal és Jigen Daisuke, un expert pistoler que pot encertar a un blanc en només 0.3 segons. Al costat d'ells es troba Mine Fujiko; l'interès sexual de Lupin, que sempre manipula les situacions per al seu benefici. Addicionalment s'uneix Goemon Ishikawa, samurai i expert espadatxí qui després de diverses trobades passa a formar part del grup. Ells són constantment buscats i perseguits per l'inspector Heji Zenigata del Departament de policia metropolitana de Tòquio; qui converteix en el seu projecte de vida el atrapar Lupin.









ARGUMENT DE L'EPISODI:



Kyosuke Mamoh afirma que Lupin desapareixerà del món en quatre dies. També afirma que ell és un viatger temporal vingut del any 2874 buscant venjança. Pel que sembla, Lupin XIII va destruir el clan Mamo al març de 2874. Mamoh ha viatjat en el temps per destruir a Lupin III i evitar la destrucció futura del seu clan. Mamoh recolza les seues reclamacions viatjant al passat i matant el constructor d'un castell fent que desaparegui davant dels ulls de Lupin.


DESCARREGAR:

https://mega.nz/#!ZqJhBQpA!aCGbmJ725laeiWHpU1PqimV2nTxGtqlgpD37bV4cXCw

CREDITS:

Títol Original:    三世 (Rupan Sansei) - 013 - タイムマシンに気をつけろ! («Taimumashin ni Ki wo Tsukete!»)

Títol en Valencià: Lupin Tercer - 013 - «Repte del futur!»
Data d'Emissió Original: 16/01/1972 Data d'emissió en Valencià: 14/06/2011

Lupin III
Director: Masaaki Osumi Hayao Miyazaki Isao Takahata Escrit per: Soji Yoshikawa Música per: Takeo Yamashita Estudi: TMS

No hay comentarios:

Publicar un comentario