sábado, 18 de agosto de 2018

Lupin Tercer - Episodi 035 - Un regal per al president

Lupin Tercer - Episodi 035 - Un regal per al president


INFORMACIÓ GENERAL:

Lupin Tercer: El Retorn és una sèrie de televisió d'anime japonès produïda per TMS Entertainment. És la segona adaptació de l'anime de la sèrie Lupin III creada per Monkey Punch. Originalment es va difondre simplement com Lupin III (ル パ ン 三世 Rupan Sansei), la sèrie és sovint coneguda com New Lupine III (新 ル パ ン 三世 Shin Rupan Sansei) per aficionats japonesos i internacionalment coneguda com Lupin III Part II.

La sèrie conté 155 episodis que es van emetre entre el 3 d'octubre de 1977 i el 6 d'octubre de 1980 a la cadena de televisió japonesa NTV (Nippon Television).

La sèrie, basada en la manga Lupin III escrit per Monkey Punch  començat en 1967, es centra en les aventures d'Arsène Lupin III, nét d'Arsène Lupin, el lladre dels cavallers de la sèrie de novel·les de Maurice Leblanc. Està acompanyat per Daisuke Jigen, un gran tirador i l'aliat més proper de Lupin;  Fujiko Mine, la femme fatale i l'interès amorós de Lupin que treballa contra Lupin més sovint que amb ell; i Goemon Ishikawa XIII, un mestre espadachín i el descendent d'Ishikawa Goemon, el llegendari bandoler japonès. Lupin és sovint perseguit per l'inspector Koichi Zenigata, un investigador més aviat cínic que ha fet de la seua vida la missió d'atrapar Lupin.








ARGUMENT DE L'EPISODI:





L'última ampolla de vi de Bordeus que Napoleó havia fet per Josephine se li donarà al President dels Estats Units com a regal de Nadal. Lupin i companyia es dirigeixen a Bordeus per reclamar-ho, però són perseguits pels trets de Zenigata. El seu pròxim intent és el segrest secret del Concorde que transporta l'ampolla sobre l'Oceà Atlàntic. Després que Lupin enganya a Zenigata perquè pensi que l'avió està realment volant, li roba l'ampolla de vi i la reemplaça per una falsa. Després, Lupin i la colla celebren degustant el vi vell, que s'havia fet malbé. 


DESCARREGAR:


https://mega.nz/#!o6xjmK6A!bpWqdnQqoADaKhVM5y_GXOypI-yfLjKWdjS3I7fpX8Y

CREDITS:

Títol Original:    三世 (Rupan Sansei) - 035 - 大統領への贈り物 («Daitooryoo e no Okurimono»)

Títol en Valencià: Lupin Tercer - 035 - «Un regal per al president»
Data d'Emissió Original: 19/12/1977 Data d'emissió en Valencià: 26/07/2011

Lupin III: THE RETURN
Director: Seijun Suzuki
Hayao Miyazaki Escrit per: Atsushi Yamatoya Música per: Yuji Ohno Estudi: TMS

No hay comentarios:

Publicar un comentario