miércoles, 1 de agosto de 2018

Lupin Tercer - Episodi Pilot - Presentació de personatges (Sub. Espanyol)

Lupin Tercer - Episodi Pilot - Presentació de personatges (Sub. Espanyol)!



PREMISSA:

L'animador Gisaburō Sugii va suggerir per primera vegada l'animació Gisaburō Sugii a Yutaka Fujioka, el fundador de la pel·lícula de Tōkyō Shinsha (llavors conegut com a pel·lícula de Tòquio). Tot i que Fujioka estava interessat en la idea, la pel·lícula de Tòquio mancava dels recursos financers per produir aquest projecte per si mateix. Això va conduir a la creació d'un Cinema pilot de CinemaScope, que tenia la intenció de generar interès en el projecte i aconseguir finançament de productors potencials. La Pel·lícula Pilot, que consistia a presentar narracions als cinc personatges principals del manga, va ser guionada i animada per Sugii, Yasuo Otsuka, Tsutomu Shibayama i Osamu Kobayashi, amb la supervisió de Masakaki Ōsumi i d'art de fons per Reiji Koyama . La banda sonora de la música va ser composta per Norio Meida, mentre que el diàleg de narració va ser escrit per Jiro Saito i Toshiaki Imaizumi.  Yasuo Otsuka havia deixat Toei Animation per unir-se a la pel·lícula de Tòquio, ja que treballar a Lupin li permetria utilitzar el seu coneixement i l'interès permanent de les armes i el transport en la seua animació. L'equip va estudiar detalladament l'estil de Monkey Punch, incloent la influència del dibuixant nord-americà Mort Drucker al manga i va analitzar els personatges de tots els angles; van ser inicialment assistits pel mateix Monkey Punch fins que va sentir que el projecte era massa per a ell. També es van escriure guions i tractaments per a una adaptació cinematogràfica, una de les quals va representar a Lupin abans de començar la seva carrera de creuistes com a hippie a Shinjuku, i va explicar com va ser perseguit per la policia i altres criminals.




ARGUMENT DE L'EPISODI:

Després d'introduir-se a través de la narració, Lupin, Jigen i Fujiko intenten fugir de la mansió de Lupin, bloquejada per l'obstinat Inspector Zenigata, l'excèntric Kogoro Akechi i el mercenari samurai Goemon Ishikawa XIII.


DESCARREGAR:


https://mega.nz/#!huIjkKJK!JYT67gB0K2sW5DXec4l3MDrfILejYBI5cMtbkI0OWic

>(Encara no estrenada en valencià)<


FITXA TÈCNICA:


Format de Pantalla: 640x432 - 4:3
Qualitat visual: DVDrip Especial
Tipus d'Format: Avi.
Mida del fitxer: 102 mb
Idioma: Japonès amb subtítols (Espanyol)
Duració: 13 minuts (Aprox.)
Any: 1969
Qualificació: Pilot



CREDITS:

Títol Original:    三世 (Rupan Sansei) - Pilot Episode - ルパン三世 パイロットフィルム («Rupan sansei Pairotto firumu»)

Data d'Emissió Original: 1969


Lupin III: PILOT EPISODE

Director: Masaaki Osumi Escrit per: Gisaburō SugiiYasuo OtsukaTsutomu ShibayamaOsamu Kobayashi Música per: Takeo Yamashita Estudi: TMS


agraïment als fansub per subtitular

No hay comentarios:

Publicar un comentario